Přihlášení
Jsem již registrovaný
E-mail
Heslo
Zapomněli jste heslo?

Mám ticketcard
Typ karty
Heslo

Přihlásit se pomocí Facebooku
Nová registrace
Ochrana osobních údajů
ZACHOVÁNÍ TAJEMSTVÍ A OCHRANA
Starali jsme se o zachování tajemství a ochranu informací, ještě než byla tato stránka vyhotovena. Ze všeho nejdřív ochranné prvky systému. Používáme nejnovější dostupnou technologii, abychom vyloučili jakýkoliv neautorizovaný přístup do systému zvenku. Jsou prováděny každodenní kontroly firewallů chránících systém. Náš hlavní i záložní server jsou umístěny v zabezpečených prostorách s náhradními zdroji elektřiny a náhradním telekomunikačním připojením. Vaše informace, výpisy a záznamy prodejů, jsou chráněny před neautorizovaným přístupem nebo užíváním.
Vaše registrace.
Vaše registrační informace budou použity pouze pro účely TICKETSTREAM a nebudou předány nebo zpřístupněny jakékoliv třetí straně bez výslovného písemného souhlasu. Kontaktní informace jsou používány pro zasílání informací a aktualizací TICKETSTREAM našim registrovaným uživatelům. Mohou být také používány pro zasílání propagačních materiálů a nabídek od našich partnerů, POUZE pokud s tím registrovaný uživatel souhlasí.
Vaše finanční informace.
Finanční informace sdělené TICKETSTREAM budou použity pouze pro běžné účetní operace za služby a pro vybírání dlužných částek.
Odkazy na jiné stránky TICKETSTREAM je spojen odkazy s různými internetovými stránkami a přestože se snažíme vytvářet dobré vztahy se silnými a váženými partnery, TICKETSTREAM nemůže být odpovědný za obsah nebo zachování tajemství a ochranné praktiky těchto stránek. Ochrana TICKETSTREAM používá SSL protokol u VŠECH kreditních karet, fakturačních informací, elektronických podpisů a citlivých informací. Jsou prováděny rutinní kontroly ochrany pro ujištění, že informace nebudou nikdy zneužity.
REGISTRACE NOVÉHO UŽIVATELE
Registrace na portálu www.ticketstream.cz nebo vstupenka.mobi je nezbytná pro možnost objednávání vstupenek na sportovní a kulturní akce na tomto portálu nabízených. Zákazník je povinen vyplnit všechny údaje v kolonkách označených hvězdičkou. O nesprávném či neúplném vyplnění registračního formuláře je zákazník informován chybovým hlášením. Zvláštní pozornost je třeba věnovat bezchybnému vložení elektronické adresy, na kterou zákazník automaticky obdrží zprávu potvrzují přijetí objednávky a sdělující číslo rezervace, rovněž e-mail informující o přijetí platby na bankovní účet.
Osobní data
Zákazníci, kteří si objednali vstupenky a poskytli svoje osobní údaje pro realizaci prodeje vstupenek, mohou písemně požádat o vymazání svých osobních údajů, pokud si nepřejí být dále nezávazně informováni o dalších sportovních a kulturních akcích. Poskytnuté osobní údaje v případě obdržení této písemné žádosti pak Ticketstream Czech Republic, vymaže až po realizaci prodeje a vyřízení všech záležitostí, spojených s prodejem předmětných vstupenek. Dále podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, zájemci mohou požadovat zejména opravu, změnu, doplnění, popřípadě zablokování poskytnutých osobních údajů.
Možnosti uživatele
Zákazníkovi jsou na portálu www.ticketstream.cz po korektním přihlášením nabídnuty následující možnosti: - informovat se o počtu a stavu všech svých rezervací; zjistit, zda-li byly již uhrazeny či nikoliv, je zde rovněž možné rezervaci po kliknutí na její číslo tuto ponížit, nebo ji také celou zrušit (nebyl-li již podán příkaz k její úhradě v případě platby rezervace převodem na bankovní účet ), - změnit své heslo nebo změnit či doplnit své osobní a firemní údaje.
© 1999-2014 Ticketstream s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
Ticketcards

Nová registrace



Vyplněním registračního formuláře souhlasíte s Pravidly a podmínkami nákupu a zároveň se zpracováním osobních údajů. Úplné znění Pravidel a podmínek naleznete ZDE a ve spodní části stránky.
REGISTRACE NOVÉ PLASTOVÉ TICKETCARD
Prosím, vyberte si ze seznamu typ karty, který chcete zaregistrovat:
Card number
Pozor! PROSÍM, ZADEJTE POUZE ČÍSLO POD nebo NAD ČÁROVÝM KÓDEM VAŠÍ KARTY! NEZADÁVEJTE ŽÁDNÁ JINÁ ČÍSLA!
KOUPIT TICKETCARD MOBILE
Prosím, vyplňte všechna políčka níže:
STANDARDNÍ REGISTRACE u TICKETSTREAM
Prosím, vyplňte všechna políčka níže:

Typ karty
Jméno
Příjmení
E-mail
Telefonní číslo
Heslo
Prosím, zadejte tajné slovo. V případě ztráty/krádeže karty Vás díky němu budeme moci identifikovat.
Jste-li držitelem Citi platební karty, zadejte prvních 6 číslic z Vaší Citi platební karty a bude Vám odečteno 50 % z ceny Ticketcard Mobile.
Citi